• Velkommen til Nordic Panel!

    Nordic Panel er et nystartet panel hvor Norges befolkning uttrykker sine holdninger til reklame og produkter. Våre medlemmer deltar hver måned i Internett-baserte spørreundersøkelser hvor det stilles aktuelle spørsmål innenfor forskjellige områder. Som panelmedlem svarer du på spørsmål i fred og når det passer deg best. Som kompensasjon for å delta i våre studier, får du betalt en godtgjørelse til en PayPal-konto.
    Du kan registrere deg som medlem ved å fylle ut skjemaet under. Ikke glem å logge deg inn og still inn hvor mange undersøkelser du ønsker per måned.
    Les hvordan vi behandler dine data her

    SE HVORDAN REGISTRERE

3-TRINNSPROSESS

Registrering

Registrering

For å bli medlem av Nordic Panel, må du fylle ut registreringsskjemaet du finner ved å klikke på registreringsknappen øverst eller nederst på denne siden. Medlemskapet ditt er både frivillig og gratis og tar vanligvis mellom 5 og 10 minutter å fullføre.

Undersøkelser

Undersøkelser

Som medlem av det nordiske panelet inviterer vi deg til ulike undersøkelser fra oss og fra eksterne aktører. Undersøkelsene varierer og berører emner som reklame, medievanene og underholdning generelt.

Bli belønnet

Bli belønnet

Som takk for at du deltar, vil du bli erstattet av insentiver. Erstatningen varierer avhengig av undersøkelsens lengde og alvorlighetsgrad.

nordic-panel