TIETOSI

Kiitos kiinnostuksestasi Nordic Panel-paneelia kohtaan. Paneelin jäsenyytesi tarjoaa mahdollisuuden todelliseen vaikuttamiseen ja osallistumiseen tärkeiden päätösten tekemiseen sekä Nepan että muidenkin yritysten kohdalla. Nordic Panel-paneelin jäsenyys on maksutonta. Sinun ei ole pakko osallistua, mutta voit auttaa meitä kehittymään vapaaehtoispohjalta – mistä olemme erittäin kiitollisia. Tervetuloa Nordic Panel -paneliin!
Haluamme kertoa, millaisia sinua koskevia tietoja me ja muut yritykset voimme kerätä. Tekemistäsi valinnoistasi riippuen voimme kerätä kahdenlaisia sinua koskevia tietoja:


1. PANEELIN PROFIILITIEDOT
2. TUTKIMUSTIEDOT

Alla avattuna nämä kaksi määritelmää:

1. PANEELIN PROFIILITIEDOT

Panelin profiilitietoja käytetään Nordic Panel-paneelin hallinnointiin ja tutkimuskutsujen lähettämiseen. Nepa voi myös – käsittelijän tai alihankkijana toimivan käsittelijän välityksellä – käsitellä panelin profiilitietoja antaakseen toisille yrityksille mahdollisuuden lähettää sinulle kutsuja tutkimuksiin. Näissä tilanteissa näille yrityksille ei luovuteta sellaisia panelin profiilitietoja, jotka voidaan yhdistää yksittäiseen henkilöön.

Paneelin profiilitietojesi käsittely – Paneelin omistajan tietosuojakäytäntö
Kun luot tilin Nordic Panel-paneeliin, solmit sopimuksen Nepa-yrityksen kanssa. Nepa on rekisterinpitäjä, joten haluamme kertoa, millaisia sinua koskevia paneelin profiilitietoja säilytämme.

1A. Rekisteröintitiedot
2A. Taustatiedot

Tiedot, joita annat meille rekisteröityessäsi (rekisteröintitiedot) ja vastaukset, joita annat kysymyksiin, joihin pystyt vastaamaan kirjautuessasi sisään panelin tilillesi (taustatiedot), auttavat meitä ja muita yrityksiä valikoimaan sopivampia kyselyjä, joihin kutsumme sinua osallistumaan. Alla kuvataan eri tietotyypit lyhyesti.

1A. Rekisteröintitiedot
Rekisteröityessäsi annat sähköpostiosoitteesi ja vastaat muutamaan esittämäämme rekisteröintikysymykseen. Nämä ovat tietoja, joita tarvitsemme voidaksemme lähettää sinulle kyselyjä tulevaisuudessa.

1B. Taustatiedot
Kun kirjaudut panelitilillesi, näytölle tulee kysymyksiä, joihin vastaaminen on vapaaehtoista. Näihin kysymyksiin antamasi vastaukset tallennetaan taustatietoina. Mitä useampiin kysymyksiin vastaat, sitä todennäköisemmin sinut kutsutaan uusiin kyselyihin, ja useammat kyselyt tarkoittavat lisää korvauksia.

Paneelin profiilitietojesi käsittelystä vastaa
[Official name of client] (“Nepa”) rekisterinpitäjä. Me Nepa -yhtiössä jaamme tietoja käsittelijämme, tutkimusyritys Nepa Sweden AB:n (“Nepa”) kanssa, joka hallinnoi Nordic Panel-paneelia puolestamme, sekä alihankkijana toimivan käsittelijän, Cint AB:n (“Cint”), kanssa, joka vastaa teknisestä ympäristöstä Nordic Panel-paneelin takana. Joskus me Nepa -yhtiössä, Nepa ja Cint käytämme tavarantoimittajia, joilla on ehkä tarvetta käsitellä tietojasi, mutta me Nepa -yhtiössä vastaamme aina siitä, että tietojasi käsitellään GDPR:n, EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukaisesti ja että niiden käsittelystä on olemassa asianmukaiset sopimukset. Käyttämämme käsittelijä ja alihankkijoina toimivat käsittelijät ovat seuraavat:

Nepa = rekisterinpitäjä
Nepa = käsittelijä
Cint = alihankkijana toimiva käsittelijä

Panelistina Nordic Panel-paneelissa hyväksyt sen, että tietojasi voidaan lähettää EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin.

2. TUTKIMUSTIEDOT
Nordic Panel-paneelin jäsenenä sinulla on oikeus tulla kutsutuksi mukaan kyselyihin, joita lähetetään sinulle Nepa -yhtiön puolesta, mutta myös muiden yritysten puolesta, jotka haluavat tehdä kyselytutkimuksia. Voit vapaasti valita, haluatko osallistua kyselytutkimuksiin.

Tutkimustietojesi käsittely
Riippuen siitä, mihin annat luvan, Nepa -yhtiöllä ja muilla yhtiöillä on mahdollisuus kerätä sinuun liittyviä tutkimustietoja. Keräämistämme tutkimustiedoista käytetään nimitystä

2A. Kyselytiedot

Juuri ennen kuin vastaat ensimmäiseen kyselyysi, sinulta pyydetään suostumusta siihen, millaisia sinua koskevia kyselytietoja voidaan kerätä. Voit milloin tahansa kirjautua paneelin jäsentilillesi ja tarkistaa ja halutessasi perua antamasi suostumukset. Alla on lyhyt kuvaus kyselytiedoista.

2A. Kyselytiedot
Kaikilla kyselyillä, joita sinulle lähetään paneelin jäsenyysaikanasi, on tietty ostaja. Tämä ostaja voi, kuten jo mainitsimme, olla Nepa tai jokin muu yritys. Kun päätät vastata kyselyyn, luovutat kyseiselle ostajalle itseäsi koskevia tietoja. Kyselyiden tuloksia käytetään ainoastaan kootussa ja anonymisoidussa muodossa. Jos kyselyssä antamiasi vastauksia käytetään jollain muulla tavalla, siitä kerrotaan sinulle selkeästi, ennen kuin voit aloittaa kysymyksiin vastaamisen. Voit aina halutessasi jättää vastaamatta näihin kyselyihin.

Vastuu tutkimustietojesi käsittelystä
Ostaja on rekisterinpitäjä, joka vastaa kussakin kyselyssä kerättyjen, sinua koskevien tutkimustietojen hallinnasta. Kyselyihin osallistuminen ja kysymyksiin vastaaminen on vapaaehtoista. Vastaamalla kyselyn sisältämään kysymykseen hyväksyt siten sen, että ostajat keräävät ja tallentavat vastauksen ja käsittelevät sitä. Jos sinulle esitetään kysymys etkä halua antaa ostajalle oikeutta vastauksen keräämiseen, tallentamiseen ja käsittelyyn, älä vastaa kysymykseen.

KÄYTTÄJÄSOPIMUS
Napsauta tästä lukeaksesi koko käyttäjäsopimuksen.

YHTEYDENOTTO
Jos sinulla on kysyttävää panelin jäsenyydestäsi tai kerättävistä, sinua koskevista tiedoista, ota yhteyttä: info@nordicpanel.com.