Tak for din interesse i Nepa Panel. Du vil igennem dit medlemskab i panelet have mulighed for at gøre en reel forskel og påvirke vigtige beslutninger ikke kun hos Nepa , men også hos andre virksomheder. Det er gratis at være medlem af Nepa Panel. Du er ikke forpligtet til at deltage, men hjælper frivilligt med vores udvikling, hvilket vi er meget taknemmelige for. Velkommen til Nepa Panel!
Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, hvilke typer data vi og andre virksomheder har mulighed for at indsamle om dig. Afhængig af de valg, du træffer, har vi mulighed for at indsamle to typer data om dig:

1. PANELPROFILDATA
2. UNDERSØGELSESDATA

Nedenfor er en beskrivelse af disse to typer af data.

1. PANELPROFILDATA

Panelprofildata anvendes til at administrere Nepa Panel og sende invitationer til spørgeundersøgelser. Nepa kan også gennem en databehandler eller underkontraheret registerfører håndtere panelprofildata med henblik på at lade andre virksomheder invitere dig til spørgeundersøgelser. I disse tilfælde deles intet panelprofildata med disse virksomheder, som kan knyttes til enkeltpersoner.

Håndtering af dine panelprofildata – Panelejerens databeskyttelsespolitik
Når du opretter en konto hos Nepa Panel, indgår du en aftale med Nepa . Nepa er den dataansvarlige, og vi vil derfor informere dig om, hvilke typer panelprofildata vi opbevarer om dig.

1A. Registreringsdata
2A. Baggrundsdata

Dataene du giver os ved registrering (registreringsdata), og de svar du giver på spørgsmålene, som du kan besvare, når du logger ind på din panelkonto (baggrundsdata), hjælper os og andre virksomheder med at være mere relevante i de spørgeundersøgelser, vi inviterer dig til. Nedenfor er en kort beskrivelse af de forskellige datatyper.

1A. Registreringsdata
Når du registrerer dig, indtaster du din e-mailadresse og besvarer et par registreringsspørgsmål. Dette er nødvendig information for at vi kan sende dig spørgeundersøgelser i fremtiden.

1B. Baggrundsdata
Når du logger ind på din panelkonto, er der spørgsmål, som du frivilligt kan besvare. Svarene på disse spørgsmål gemmes som baggrundsdata. Jo flere spørgsmål du besvarer, desto mere sandsynligt er det, at du vil blive inviteret til flere spørgeundersøgelser, og flere spørgeundersøgelser betyder flere point.

Den dataansvarlige er ansvarlig for håndtering af dine panelprofildata
Nepa Communications Nordic A/S (“Nepa “). Vi hos Nepa deler data med vores underkontraherede registerfører Cint AB (“Cint”) , som er ansvarlig for den tekniske platform bag Nepa Panel. Undertiden bruger vi her hos Nepa og Cint leverandører, som kan have behov for at behandle dine data, men det er altid os her hos Nepa , som er ansvarlig for at sikre, at dine data håndteres i overensstemmelse med EUs generelle forordning om databeskyttelse 2016/679, og at de rette aftaler er på plads. Nedenstående databehandler og underkontraheret registerfører anvendes:

Nepa = Dataansvarlig
Cint = Underkontraheret registerfører

Som medlem af panelet Nepa Panel, accepterer du, at dine data kan sendes til lande uden for EU/EØS.

2. UNDERSØGELSESDATA
Som medlem af Nepa Panel er du kvalificeret til at blive inviteret til at deltage i spørgeundersøgelser, som sendes til dig på vegne af Nepa , men også på vegne af andre virksomheder, som ønsker at udføre spørgeundersøgelser. Du er frit stillet til at vælge, om du vil deltage i disse spørgeundersøgelser.

Håndtering af dine svardata
Afhængig af hvad du tillader har Nepa og andre virksomheder mulighed for at indsamle undersøgelsesdata om dig. Typen af undersøgelsesdata, som vi kan indsamle, kaldes:

2A. Spørgeundersøgelsesdata

Lige inden du besvarer din første spørgeundersøgelse, vil du blive bedt om at give dit samtykke til de spørgeundersøgelsesdata, som kan indsamles om dig. Du kan altid logge på din panelmedlemskonto for at tjekke de samtykker, du har givet, og trække dem tilbage, hvis du ønsker dette. Nedenfor er en kort beskrivelse af spørgeundersøgelsesdata.

2A. Spørgeundersøgelsesdata
Alle spørgeundersøgelser, som sendes til dig, mens du er medlem af Panel, har en specifik køber. Som nævnt kan denne køber være Nepa eller andre virksomheder. Når du vælger at besvare en spørgeundersøgelse, giver du denne køber data om dig. Resultater fra spørgeundersøgelser kan udelukkende bruges i samlet og anonymiseret form. Hvis dine svar fra en spørgeundersøgelse vil blive anvendt på andre måder, vil det blive tydeligt kommunikeret til dig, inden du kan besvare spørgeundersøgelsen. Du kan altid vælge at undlade at besvare disse spørgeundersøgelser.

Ansvarlig for håndtering af dine undersøgelsesdata
Det er køberen, som er den dataansvarlige for de undersøgelsesdata, som indsamles om dig i hver specifik spørgeundersøgelse. Det er frivilligt at deltage i spørgeundersøgelser og besvare spørgsmål. Ved at besvare et spørgsmål i en spørgeundersøgelse godkender du køberens indsamling, opbevaring og behandling af dine svar. Hvis du stilles et spørgsmål, som du ikke ønsker at give køberen godkendelse til at indsamle, opbevare og behandle, skal du ikke besvare det spørgsmål.

BRUGERAFTALE
Klik her for at læse hele brugeraftalen.

KONTAKT
Hvis du har nogen spørgsmål om panelmedlemskab eller data, som indsamles om dig, er du velkommen til at kontakte info@nordicpanel.com.