• Velkommen til Nordic Panel!

    Nordic Panel er et nystartet panel, hvor Danmarks befolkning udtrykker deres synspunkter vedrørende reklamer og produkter. Vores medlemmer deltager hver måned i Internetbaserede undersøgelser, hvor der stilles aktuelle spørgsmål indenfor forskellige områder. Du svarer som panelist på spørgsmål i ro og mag, når det passer dig bedst. Som kompensation for at deltage i vores undersøgelser modtager får du et beløb som du kan overføre til en Paypal-konto.
    Du kan melde dig til ved at udfylde formularen nedenfor. Glem ikke at logge ind for at angive hvor mange undersøgelser, du ønsker per måned.
    Læs om, hvordan vi håndterer dine data her

    SE HVORDAN TILMELD

3-STEGSPROCESS

Registrering

Registrering

For at blive medlem af Nordic Panel skal du udfylde den registreringsformular, du finder ved at klikke på registreringsknappen øverst eller nederst på denne side. Dit medlemskab er både frivilligt og gratis og tager normalt mellem 5 og 10 minutter at gennemføre.

Undersøgelser

Undersøgelser

Som medlem af det nordiske panel inviterer vi dig til forskellige undersøgelser fra os og fra eksterne aktører. Undersøgelserne varierer og berører emner som reklame, dine medievaner og underholdning generelt.

Bliv belønnet

Bliv belønnet

Som tak for din deltagelse vil du blive erstattet af incitamenter. Erstatningen varierer afhængigt af undersøgelsens længde og sværhedsgrad.

nordic-panel